Saturday, September 19, 2009

The-West - Browser game

Descoperă un teritoriu nou cu multe aventuri captivante şi dueluri!

The West te aşteaptă!

Vrei sa te apuci de The-West si nu stii de unde sa incepi ?Citeste intai

asta.Ca sa iti faci cont acceseaza site-ul jocului.Informatii veti gasi si aici.

O mica descriere

“he West este un joc in browser (la fel cum sunt: Battleknight, Triburile, Tanoth, Bitefight, Travian etc.).

Abia a aparut in Romania si are un numar de peste 44000 de jucatori, iar numarul creste.

Jocul incepe prin niste misiuni simple (de introducere), si ajunge la unele misiuni care te tin zile intregi la aceeasi munca (ex.: Ziua de naştere a lui Henry (Steagul statelor nordice) ).

Misiunile sunt date de 4 personaje: Barmanul Henry Walker, Şeriful John Fitzburn, Maria Roalstad, Waupee (Vulturul alb). Fiecare are o mica poveste. In general, in misiuni ti se cere sa aduci un anumit obiect (sau mai multe) celui care iti da misiunea. Altele iti cer sa te duelezi cu anumite personaje. Iar altele, in special cele de la inceputul jocului, doar sa faci niste lucruri simple (ex.: sa te echipezi). Jucatorul se deplaseaza pe harta. Pe harta se gasesc diferite munci si orase. La fiecare munca se gasesc anumite obiecte. Pentru a face o anumita munca trebuie sa indeplinesti anumite conditii legate de antrenament si de energie. Obiectele au diferite sanse de a fi gasite (sansele sunt calculate pentru o durata de munca de 30 de minute). Cu cat acestea sunt mai mari cu atat obiectul poate fi gasit mai usor. Orasele sunt create de un jucator care apoi poate invita si alti jucatori in oras. Un oras trebuie dezvoltat. Pentru dezvoltare are nevoie de 2 lucruri: bani si forta de muna, ambele oferite de locuitorii sai. Banii se doneaza, iar munca se practica la constructia unei cladiri. Dupa ce faci parte dintr-un oras si acel oras are Cioclu poti ataca alti jucatori (cu conditia ca acestia sa aibe cel putin nivelul 10). Odata ajuns la nivelul 10 iti poti alege o Clasa de caracter din cele 4 disponibile: Aventurier, Duelant, Muncitor, Soldat. Fiecare clasa are avantajele sale. Odata aleasa o clasa, actiunea nu poate fi anulata. Fiecare clasa dispune de 4 poze pentru personaje masculine si de 4 pentru personaje feminine. Alegerea unei poze (infatisari) nu afecteaza cu nimic stilul de joc, aceasta fiind facuta doar de… frumusete.

Jocul se poate juca gratuit. Pentru anumite avantaje (Premium) se poate plati. Avantajele vor fi valabile 14 zile de la activare. Acestea sunt 5 si nu are rost sa le enumar daca nu jucati jocul. Pentru a activa una din aceste optiuni trebuie sa platiti 5 pepite de aur (1,99 EUR). Unele avantaje se pot castiga si prin indeplinirea unor misiuni. Personal, nu platesc nimic, niciodata.

No comments:

Post a Comment